wij kapitaliseren uw visie

proces analyse

Intrinsieke interesse in bedrijfsprocessen is altijd ons startpunt. Iedere industrie en iedere organisatie is uniek en heeft vele en specifieke kenmerken. Wil je een bedrijfsproces optimaliseren dan is het noodzakelijk om je eerst tot in detail in deze kenmerken te verdiepen. Altijd de diepte in gaan, daar onderscheiden we ons in!

Door processen in een bedrijf te herkennen en deze te beschrijven worden ook complexe processen begrijpelijk. Vereenvoudiging leidt daarbij tot meer inzicht. Zo wordt ook duidelijk waar voor optimalisatie mogelijkheden liggen. Optimaliseren op basis van herkenbare processen werkt!

beschrijven - omvangrijke rapportages met een overvloed aan moeilijk begrijpbaar jargon is niet onze stijl. Liever beschrijven we processen in klare taal met een minimaal aantal woorden. Daarnaast kunnen processen vaak veel beter visueel duidelijk gemaakt worden. 

analyseren - Oorzaak-gevolg conclusies worden vaak te makkelijk getrokken. Bij het analyseren van processen zijn we voorzichtig en laten alleen zien wat aantoonbaar op basis van feiten zo is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart Meeuwis: b.meeuwis@teamm.nl

referenties