wij kapitaliseren uw visie
 
 
 
 

visie TeamM

procesrekenaars - We noemen ons procesrekenaars, maar wat houdt dat in? In ieder geval dat het analyseren en het verbeteren van bedrijfsprocessen ons werkterrein is. Onze aanpak daarbij is het modelleren van processen en het kwantificeren van input en output. Meten is weten is een cliché, maar wel eentje dat wij volledig onderschrijven!

inzicht - Intrinsieke interesse in bedrijfsprocessen is altijd ons startpunt. Iedere industrie en iedere organisatie is uniek en heeft vele en specifieke kenmerken. Wil je een bedrijfsproces optimaliseren dan is het noodzakelijk om je eerst tot in detail in deze kenmerken te verdiepen. Altijd de diepte in gaan, daar onderscheiden we ons in!

data - Onze ervaring is dat iedere organisatie een schat aan data bezit. Administraties op het gebied van productie, financiën en personeel worden dagelijks bijgehouden door eigen professionals. Iedere administratie dient een specifiek doel, maar juist het combineren van data uit alle administraties leidt tot verrassende inzichten. Big Data analyse op microniveau!

processen - Door processen in een bedrijf te herkennen en deze te beschrijven worden ook complexe processen begrijpelijk. Vereenvoudiging leidt daarbij tot meer inzicht. Zo wordt ook duidelijk waar voor optimalisatie mogelijkheden liggen. Optimaliseren op basis van herkenbare processen werkt!

modelleren - Onze kwantitatieve aanpak vraagt om specifieke rekenmodellen. Wij maken bij ons werk uitsluitend gebruik van rekenmodellen die we zelf ontwikkelen. Deze applicaties zijn bij voorkeur SAAS oplossingen die zowel door ons als door onze klanten eenvoudig vanaf iedere locatie gebruik kunnen worden. Optimalisatie is ons doel, applicaties zijn ons gereedschap!

resultaat - Wat levert onze aanpak op voor de klant? Door het monitoren van een bedrijfsproces ontstaat inzicht in hoe het nu gaat. Door prognoses te maken op basis van verschillende scenario’s ontstaat inzicht in kansen en risico’s. Door modelmatig een bedrijfsproces te analyseren kom je tot een heel concrete aanpak om het proces te optimaliseren. Concreet betekent dan ook echt zaken benoemen die anders moeten, dus niet blijven hangen in algemeenheden. Concrete oplossingen in detail uitgewerkt, dat is wat we doen!